Switch e-SCRAMBLER

Switch heeft een nieuwe elektrische motorfiets op de markt gebracht. Wat bijzonder is aan dit is het design het ziet er retro uit maar toch modern.

Het heeft een topsnelheid van maar lieft 150 km/u en hij gaat in 3.2 sec naar 100km/u wat een koppel! De actieradius van dit voertuig is maar liefst 150km.

De motor is 50KW en drijft het achterwiel aan door middel van een riem. De motor beschikt over: ABS, Cruisecontrol, Snelladen, GPS en regeneratief remmen.

De Brekr Model B

De volgende bromfiets is gemaakt op Nederlandse bodem, de Brekr model B.

Het heeft ruimte voor twee uitneembare accu’s van 2.0KwH. 1 accu heeft het bereik tussen de 50 en 80 kilometer, optioneel is een tweede accu welke zorgt voor een range van 100 tot 180 kilometer!

Hij beschikt over een QS motor welke in de velg zit en heeft maarliefst 2.5KW aan vermogen.


De super soco series.

De super soco heeft 2 series, de TC welke een vintage uitstraling heeft en de TS sport zoals de naam sport al zegt is dat een bromfiets met een sportieve uitstraling.

Ook dit model beschikt over een uitneembare accu waarbij optioneel er ruimte is voor een extra accu, de range van deze fiets is tussen de 60-80 kilometer, momenteel heeft super soco de TC max op de markt gebracht welke een range heeft van 110 kilometer.

De fiets beschikt over een 3000w Bosch motor, welke een topsnelheid kan halen van 70 km/u. 


De Gomax dragon E

De Gomax dragon E doet wat denken aan een pitbike. De bromfiets staat op 12 inch wielen en beschikt over een motor van 1500watt, ook hier zit de motor in de velg verwerkt. Dit heeft als voordeel dat het koppel hoger ligt dan bij mid-drive motoren.

De standaard accu is 21.6 Ah en is maar liefst goed voor een actieradius van 70 kilometer. Optioneel kan de fabrikant een accu leveren van 40Ah en deze zorgt voor een actieradius van 100 echte kilometers.

Het mooie aan deze bromfiets is dat de motor een 72V uitvoering is welke efficienter werkt dan motoren met een lagere spanning.

De elektric motion escape

De volgende motorfiets lijkt veel op een crossmotor. Wat meteen opvalt is dat de motor word aangedreven door een ketting. De motor heeft maarliefst een piekvermogen van 11Kw. 

De motorfiets beschikt over een accu van 50,4 volt en heeft een vermogen van 2620Wh. De oplaadtijd is bijzonder laag en is bedraagt maarliefst 4,5 uur tot deze weer vol is.

De motorfiets het een gewicht van 68 kilo, heel erg licht dus.

De Zero SR/S

De sportieve elektrische motorfiets.

Qua looks is dit de echte elektrische motorfiets voor sportievelingen, geinsiprieerd op het baanbrekende lucht- en ruimtevaartontwerp, vind het nieuwe uiterlijk van de SR/S zijn oorsprong in de geheel nieuwe ontwerpen aerodynamische kuip. De fiets heeft een topsnelheid van 200km/u en heeft een bereik van 259KM, met de powertank (14.4KWH) welke beschikbaar is gekomen in maart 2020 kan je maar liefst 320KM afleggen op een volle lading

De elektromotor die erin ligt zorgt voor een maximaal vermogen van 110PK.

De Zero FXS

De motorfiets beschikt over een maximaal vermogen van 33kW, omgerekend maar liefst 44PK. De motor wordt gevoed door een motorcontroller van 550A, welke een drie fasen besturing afgeeft.

Zero bouwt hun eigen accu pakketten en in deze motorfiets zit een accu welke 7,2 kwH maximaal kan afgeven aan de motor. Je hebt een directe aandrijving op het achterwiel met de in naaf motor welke zorgt voor een koppel van maarliefst 106Nm.


De Zero DSR

Is de perfecte combinatie tussen een sportbike en een streetbike, het levert een koppel van maar liefst 146Nm, dit is meer dan welke 1000cc conventionele motorfietsen !

Het heeft een maximale topsnelheid van 163km/u en zijn aandrijflijn is volledig elektrisch, wat resulteert in weinig onderhoud door de naaf motor!

De motorfiets beschikt over een accu pakket van 14.4 kWh en beschikt over een snellaad functie welke de accu in 2 uur tot 95% kan opladen